Zorgverzekering: FX.nl

FX.nl beoogt de consument behulpzaam te zijn bij de beslissing om te switchen van zorgverzekering of niet. Op de website van FX.nl wordt bezoekers een quick scan van alle zorgverzekeringen aangeboden. In één oogopslag heb je alle premies op een rijtje. Vervolgens bepaalt u zelf of het loont om te shoppen naar een goedkopere zorgpolis. FX.nl bemiddelt niet in verzekeringen of financiële producten. De op of via de website ingediende aanvragen worden zonder verdere tussenkomst van FX.nl rechtstreeks en uitsluitend verzonden naar (bemiddelaars van) de aanbieder(s) van de door de bezoeker zelf geselecteerde producten.

Beoordeling van FX.nl

Kwaliteit:

Prijsstelling:

Volledigheid:

Telefoon:

Inzichtelijkheid:

Vergelijken:

Polisvoorwaarden:

Gebruiksgemak:

Vergeleken verzekeraars bij FX.nl

Agis
Anderzorg
Avéro Achmea
Azivo
Bewuzt
CZ
De Amersfoortse
De Friesland
Delta Lloyd
DSW
Energiek
FBTO
Hema
Interpolis
IZA
IZZ
Kiemer
Menzis
OHRA
ONVZ
OZF
PMA
PNO Zorg
Pro Life
Salland
Stad Holland
TakeCareNow
UMC
Univé verzekeringen
VGZ
ZEKUR
Zilveren Kruis
Zorg en Zekerheid

Telefonische ondersteuning door FX.nl

Er wordt geen telefonische ondersteuning geboden bij het vergelijken van een zorgverzekering op de site van FX.nl. Doordat klanten worden doorverwezen naar de verzekeraars, is dit niet strikt noodzakelijk.

Opbouw vergelijking van FX.nl

Op de site van FX.nl wordt direct een vergelijking van basisverzekeringen aangeboden. De vergelijking van FX.nl is in eerste instantie gesorteerd op prijs. Bij gelijke premies is het niet duidelijk waarom de ene partij boven de andere staat. De bezoeker kan de sortering van de vergelijking van FX.nl aanpassen naar zorgverzekeraar

Huidige aanbieder vergelijken bij FX.nl

Op de site van FX.nl kunnen zorgverzekeraars niet met elkaar vergeleken worden. Tevens is het niet mogelijk om bij FX.nl de huidige zorgverzekeraar te vergelijken met andere zorgverzekeraars.

Polisvoorwaarden beschikbaar op FX.nl

De polisvoorwaarden zijn als PDF beschikbaar op de site van FX.nl.

Dienstverlening door FX.nl

Via de vergelijking op FX.nl worden bezoekers doorgeleid naar de website van de zorgverzekeraar van hun keuze.

Gebruiksvriendelijkheid van FX.nl

FX.nl presenteert direct de vergelijking. Op dezelfde pagina kan direct de voorkeursinstellingen worden aangepast. Met name de dekkingsmogelijkheden bieden weinig opties, waardoor het voor de aanvullende dekkingen moeilijk is om een gepersonalisserde vergelijking te maken.

Overige informatie over FX.nl

FX.nl heeft de maximale score behaald in het Nza onderzoek (2009) naar vergelijkingssites.
Contact Over Uwzorgverzekeringsite.nl Sitemap © Uwzorgverzekeringsite.nl is een initiatief van Uwvergelijkingsite.nl (KvK nr. 51253070)