Zorgverzekering: Geld.nl

Met de zorgvergelijker van Geld.nl vind je eenvoudig een passende en goedkope zorgkostenverzekering. Let bij het zorgpremie vergelijken 2014 naast de premie en voorwaarden ook op het klantcijfer. Als een zorgverzekering niet de goedkoopste is, maar je wordt wel altijd snel geholpen aan de telefoon of je hoeft niet lang te wachten op de vergoeding, dan mag dat natuurlijk ook wel iets kosten.

Beoordeling van Geld.nl

Kwaliteit:

Prijsstelling:

Volledigheid:

Telefoon:

Inzichtelijkheid:

Vergelijken:

Polisvoorwaarden:

Gebruiksgemak:

Vergeleken verzekeraars bij Geld.nl

AGIS
Avéro Achmea
Azivo
CZ
De Amersfoortse
De Friesland
De Friesland
Delta Lloyd
DSW
Energiek
FBTO
HEMA
Kiemer
Menzis
OHRA
ONVZ
OZF Achmea
PNO zorg
Salland
Stad Holland
TakeCareNow
United Consumers
Univé
VGZ
VVAA
Zilveren Kruis
Zorg en ZekerheidTelefonische ondersteuning door Geld.nl

Er wordt telefonische ondersteuning geboden bij het vergelijken en eventueel afsluiten van een zorgverzekering op de site van Geld.nl. Er zijn geen wachttijden bekend.

Opbouw vergelijking van Geld.nl

Uitgangspunt van de vergelijking zijn de gegevens en dekkingswensen die de bezoeker heeft ingevoerd. De vergelijking van Zorgplanet is in eerste instantie gesorteerd op prijs. Bij gelijke premies is het niet duidelijk waarom de ene partij boven de andere staat. De bezoeker kan de sortering van de vergelijking aanpassen naar verzekeraar

Huidige aanbieder vergelijken bij Geld.nl

Bij Geld.nl is het mogelijk om de nieuwe zorgverzekering te vergelijken met andere producten uit de vergelijking. Hierbij wordt direct aangegeven of de dekking gelijkwaardig is.

Polisvoorwaarden beschikbaar op Geld.nl

De polisvoorwaarden zijn als PDF niet beschikbaar op de site van Geld.nl.

Dienstverlening door Geld.nl

Na de vergelijking wordt aan bezoekers de keuzemogelijkheid gegeven om een offerte de tonen of direct de zorgverzekering af te sluiten. Na deze keuze moeten de bezoekers hun NAW gegevens opgeven. Deze gegevens worden door Geld.nl naar de verzekeraar doorgestuurd. Hiernaast is het ook mogelijk om via de website van Geld.nl om direct de verzekering af te sluiten.

Gebruiksvriendelijkheid van Geld.nl

Op de eerste pagina van de Geld.nl worden de gegevens gevraagd van de bezoeker. Op de volgende pagina kan de bezoeker de gewenste dekkingsgegevens aanpassen. Hierna wordt de vergelijking gepresenteerd. De vergelijking kan op dezelfde pagina worden aangepast, zodat direct een nieuwe vergelijking op basis van de nieuwe voorkeuren wordt gepresenteerd. Wanneer er van het offertescherm terug wordt gegaan naar de vergelijking dan wordt de berekening van de vergelijking opnieuw gedaan waardoor de bezoekers moeten wachten op dezelfde vergelijking te kunnen bekijken.

Overige informatie over Geld.nl

Geld.nl wordt door de NMa als beste vergelijkingssite beoordeeld.
Contact Over Uwzorgverzekeringsite.nl Sitemap © Uwzorgverzekeringsite.nl is een initiatief van Uwvergelijkingsite.nl (KvK nr. 51253070)