Zorgverzekering: Hoyhoy.nl

Verzekeringssite.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen en wordt jaarlijks ruim 2 miljoen keer bezocht. Sinds juli 2012 heeft het Britse BGL Group een meerderheidsbelang van 85 procent in Verzekeringssite.nl. BGL Group is een onafhankelijke distributeur van verzekeringen en heeft in Engeland en Frankrijk vergelijkingswebsites. Erik Hordijk blijft voor 15 procent eigenaar van Verzekeringssite.nl. De vergelijking is inclusief ledencollectieven van bijvoorbeeld vakbonden en patiëntenorganisaties. Door het maken van een vergelijking is het eenvoudig na te gaan of het loont om over te stappen. Of om gebruik te maken van een collectieve verzekering van de huidige zorgverzekeraar.

Beoordeling van Hoyhoy.nl

Kwaliteit:

Prijsstelling:

Volledigheid:

Telefoon:

Inzichtelijkheid:

Vergelijken:

Polisvoorwaarden:

Gebruiksgemak:

Vergeleken verzekeraars bij Hoyhoy.nl

Aevitae
Agis
AnderZorg
Avéro Achmea
Azivo
AZVZ
C4Me
CZ
CZ Direct
De Amersfoortse
De Friesland
Delta Lloyd
Ditzo
DSW
FBTO
HEMA
Interpolis
IZZ
Kiemer
Menzis
Nedasco
OHRA
ONVZ
OZF
PNOzorg
Pro Life
Salland
Stad Holland
Turien & Co
Univé
Univé ZEKUR
VGZ
VvAA
YouCare
Zilveren Kruis
Zorg en Zekerheid


Telefonische ondersteuning door Hoyhoy.nl

Er wordt telefonische ondersteuning geboden bij het vergelijken en eventueel afsluiten van een zorgverzekering op de site van Verzekeringssite. Er zijn geen wachttijden bekend.

Opbouw vergelijking van Hoyhoy.nl

Uitgangspunt van de vergelijking zijn de gegevens en dekkingswensen die de bezoeker heeft ingevoerd. De vergelijking van Verzekeringssite is in eerste instantie gesorteerd op prijs. Bij gelijke premies is het niet duidelijk waarom de ene partij boven de andere staat. De bezoeker kan de sortering van de vergelijking aanpassen naar dekking en vrije zorgkeuze. Wanneer er geen verschillen zijn tussen de dekkingen dan wel de vrije zorgkeuze dan vergelijkt Verzekeringssite op prijs.

Huidige aanbieder vergelijken bij Hoyhoy.nl

Bij Verzekeringssite is het mogelijk om de nieuwe zorgverzekering te vergelijken met andere producten uit de vergelijking. Hierbij wordt direct aangegeven of de dekking gelijkwaardig is.

Polisvoorwaarden beschikbaar op Hoyhoy.nl

De polisvoorwaarden zijn als PDF niet beschikbaar op de site van Verzekeringssite.

Dienstverlening door Hoyhoy.nl

Verzekeringssite werkt samen met verzekeraars op basis van leads en op basis van provisie voor afgesloten zorgverzekeringen. In de meeste gevallen treedt Verzekeringssite.nl op als tussenpersoon bij de afgesloten zorgverzekeringen.

Gebruiksvriendelijkheid van Hoyhoy.nl

De site van Verzekeringssite.nl is gemoderniseerd. Na het invoerscherm voor persoonlijke gegevens en een scherm waar de dekkingsvoorwaarden kunnen worden ingegeven, wordt er direct een vergelijking getoond van de producten die aan de dekkingscriteria voldoen. Hiernaast wordt in de vergelijking direct aangegeven of de zorgverzekering medische acceptatie eisen kent. De dekking van de zorgverzekering kan niet op de vergelijkingspagina worden aangepast. Hiervoor moet de bezoeker terug naar de invoerpagina.

Overige informatie over Hoyhoy.nl

Verzekeringssite.nl heeft als enige vergelijkingssite voor verzekeringen het Thuiswinkel Waarborg.
Contact Over Uwzorgverzekeringsite.nl Sitemap © Uwzorgverzekeringsite.nl is een initiatief van Uwvergelijkingsite.nl (KvK nr. 51253070)