Zorgverzekering: Kiesgoed

Kiesgoed is een onafhankelijke vergelijkingssite tussen alle zorgverzekeraars. Kiesgoed neemt als uitgangspunt de polis die u nu heeft en kiest ervoor om eerst de voorwaarden te vergelijken en daarna pas de premie. Kiesgoed geeft bij vele maatschappijen een hoge korting. Kiesgoed bepaalt objectief welke zorgverzekering het beste past bij uw wensen en uw persoonlijke situatie. De uitkomst wordt op geen enkele wijze beïnvloed door de aanbieders van de producten.

Beoordeling van Kiesgoed

Kwaliteit:

Prijsstelling:

Volledigheid:

Telefoon:

Inzichtelijkheid:

Vergelijken:

Polisvoorwaarden:

Gebruiksgemak:

Vergeleken verzekeraars bij Kiesgoed

Agis
Anderzorg
Avéro Achmea
Azivo
AZVZ
Bewuzt
C4Me
CZ
CZdirect
De Amersfoortse
De Friesland
Delta Lloyd
DSW
Energiek
FBTO
HEMA
Interpolis
IZZ
Kiemer
Menzis
OHRA
ONVZ
OZF
PNOzorg
Pro Life
Salland
Stad Holland
Turien & Co
Univé
Univé ZEKUR
VGZ
VvAA
Zilveren Kruis
Zorg en Zekerheid
Telefonische ondersteuning door Kiesgoed

Er wordt telefonische ondersteuning geboden bij het vergelijken en eventueel afsluiten van een zorgverzekering op de site van Kiesgoed. De klanten van Kiesgoed.nl kunnen 24/7 gebruik maken van de telefonische helpdesk. De helpdesk wordt regelmatig door zorgverzekeraars ingezet. U krijgt direct een medewerker aan de lijn zonder keuzemenu en zonder wachttijden.

Opbouw vergelijking van Kiesgoed

De vergelijking van Kiesgoed kent 2 sorteringsmethoden. Als er geen aanvullende verzekeringen gewenst zijn, wordt er gesorteerd op prijs. Wanneer er aanvullende verzekeringswensen zijn, wordt er in eerste instantie gesorteerd op beste keuze en de 3 beste keuzes worden gepresenteerd. Het wordt voor de bezooeker niet duidelijk waarom juist deze 3 beste keuzes worden gepresenteerd, terwijl er goedkopere aanbiedingen zijn of aanbiedingen met een meer uitgebreide dekking. De sortering kan worden aangepast naar laagste premie of beste voorwaarden. Bij de aanvullende dekking wordt er aangegeven in hoeverre de dekking past bij de dekkingswensen. Het wordt voor de bezoeker niet duidelijk waarop Kiesgoed dit percentage baseert of waarom de dekking niet aan 100% van de eisen van de bezoeker voldoet.

Huidige aanbieder vergelijken bij Kiesgoed

Uitgangspunt van de vergelijking zijn de gegevens en dekkingswensen die de bezoeker heeft ingevoerd. De vergelijking van Kiesgoed is in eerste instantie gesorteerd op prijs. Bij gelijke premies is het niet duidelijk waarom de ene partij boven de andere staat.

Polisvoorwaarden beschikbaar op Kiesgoed

De polisvoorwaarden zijn als PDF beschikbaar op de site van Kiesgoed.

Dienstverlening door Kiesgoed

Kiesgoed.nl verkoopt geen leads aan zorgverzekeraars. De polissen die gesloten worden, komen in de eigen portefeuille. Alle offerteverzoeken verwerkt Kiesgoed.nl zelf (indien de informatiesets beschikbaar zijn van de zorgverzekeraars binnen één werkdag). Verzekerden kunnen het gehele jaar altijd terecht met hun vragen over bijvoorbeeld declaraties of vergoedingen maar ook over pakketkeuze etc .

Gebruiksvriendelijkheid van Kiesgoed

Op de Kiesgoed site wordt doorgelinkt naar een andere site om de vergelijking te maken. Na alleen de persoonsgegevens te hebben ingevoerd wordt er een vergelijking van de basisverzekeringen gepresenteerd. Op hetzelfde scherm kan direct de dekkingswensen worden aangepast. Om de volledige vergelijking te kunnen zien, moet er met een tweede scrollbar gewerkt worden, dit is niet gebruiksvriendelijk.

Overige informatie over Kiesgoed

Geen
Contact Over Uwzorgverzekeringsite.nl Sitemap © Uwzorgverzekeringsite.nl is een initiatief van Uwvergelijkingsite.nl (KvK nr. 51253070)