Zorgverzekering: Overstappen.nl

Overstappen.nl helpt consumenten te besparen op hun vaste lasten. Door een steentje bij te dragen aan het transparanter maken van de markt helpen wij consumenten bij het maken van de beste keuze voor hun situatie, wensen en budget. Wilt u, nu een zorgverzekering afsluiten? Overstappen helpt u mee de beste zorgverzekering in uw situatie af te sluiten.

Beoordeling van Overstappen.nl

Kwaliteit:

Prijsstelling:

Volledigheid:

Telefoon:

Inzichtelijkheid:

Vergelijken:

Polisvoorwaarden:

Gebruiksgemak:

Vergeleken verzekeraars bij Overstappen.nl

AGIS
Anderzorg
Avéro Achmea
Azivo
BeterDichtbij
Bewuzt
C4Me
CZ
CZdirect
De Amersfoortse
De Friesland
De Goudse
Delta Lloyd
Ditzo
DSW
Energiek
FBTO
HEMA
Ik
Interpolis
Kiemer
Menzis
Nedasco
OHRA
ONVZ
OZF Achmea
PMA
PNOzorg
Pro Life
Salland
Stad Holland
TakeCareNow
Univé
Univé ZEKUR
VGZ
VVAA
YouCare
Zilveren Kruis
Zorg en ZekerheidTelefonische ondersteuning door Overstappen.nl

Er wordt telefonische ondersteuning geboden bij het afsluiten van een zorgverzekering op de site van Overstappen.nl. Er zijn geen wachttijden bekend.

Opbouw vergelijking van Overstappen.nl

Uitgangspunt van de vergelijking zijn de gegevens en dekkingswensen die de bezoeker heeft ingevoerd. De vergelijking van Overstappen.nl is in eerste instantie gesorteerd op prijs. Bij gelijke premies is het niet duidelijk waarom de ene partij boven de andere staat.

Huidige aanbieder vergelijken bij Overstappen.nl

Bij Overstappen.nl is het mogelijk om de nieuwe zorgverzekering te vergelijken met andere producten uit de vergelijking. Hierbij wordt direct aangegeven of de dekking gelijkwaardig is.

Polisvoorwaarden beschikbaar op Overstappen.nl

De polisvoorwaarden zijn als PDF niet beschikbaar op de site van Overstappen.nl.

Dienstverlening door Overstappen.nl

Na de vergelijking wordt aan mensen NAW gegevens gevraagd. Deze gegevens worden door Overstappen.nl naar de verzekeraar doorgestuurd. Hiernaast is het ook mogelijk om via de website van Overstappen.nl om direct de verzekering af te sluiten.

Gebruiksvriendelijkheid van Overstappen.nl

Op de eerste pagina van de Overstappen.nl site worden de gegevens gevraagd van de bezoeker. Op de volgende pagina kan de bezoeker de gewenste dekkingsgegevens aanpassen. Hierna wordt de vergelijking gepresenteerd. De vergelijking kan worden aangepast.

Overige informatie over Overstappen.nl

Overstappen.nl vergelijkt alle zorgverzekeringen op prijs én dekking. In onze zorgvergelijker kunt u ruim 30 zorgverzekeraars vergelijken op prijs, kwaliteit en klantoordeel.
Contact Over Uwzorgverzekeringsite.nl Sitemap © Uwzorgverzekeringsite.nl is een initiatief van Uwvergelijkingsite.nl (KvK nr. 51253070)