Zorgverzekering: Prizewize

PrizeWize is dé vergelijkingssite voor energie, internet/tv/telefonie en schade- en zorgverzekeringen. Met een transparant en onafhankelijk vergelijkingssysteem zorgen we ervoor dat je altijd het beste advies krijgt, passend bij je situatie en wensen.

Beoordeling van Prizewize

Kwaliteit:

Prijsstelling:

Volledigheid:

Telefoon:

Inzichtelijkheid:

Vergelijken:

Polisvoorwaarden:

Gebruiksgemak:

Vergeleken verzekeraars bij Prizewize

Aevitae
AGIS
Anderzorg
Avéro Achmea
Bewuzt
CZ
CZdirect
De Friesland
De Goudse
Delta Lloyd
Ditzo
DSW
Energiek
FBTO
Interpolis
Kiemer
Menzis
OHRA
ONVZ
OZF Achmea
PNOzorg
Pro Life
Salland
Stad Holland
TakeCareNow
Univé
ZEKUR
VGZ
Zilveren Kruis
Zorg en Zekerheid
Telefonische ondersteuning door Prizewize

Er wordt telefonische ondersteuning geboden bij het afsluiten van een zorgverzekering op de site van Prizewize. Er zijn geen wachttijden bekend.

Opbouw vergelijking van Prizewize

Uitgangspunt van de vergelijking zijn de gegevens en dekkingswensen die de bezoeker heeft ingevoerd. De vergelijking van Prizewize is in eerste instantie gesorteerd op prijs. Bij gelijke premies is het niet duidelijk waarom de ene partij boven de andere staat.

Huidige aanbieder vergelijken bij Prizewize

Bij Prizewize is het mogelijk om de nieuwe zorgverzekering te vergelijken met andere producten uit de vergelijking. Hierbij wordt direct aangegeven of de dekking gelijkwaardig is.

Polisvoorwaarden beschikbaar op Prizewize

De polisvoorwaarden zijn als PDF niet beschikbaar op de site van Overstappen.nl.

Dienstverlening door Prizewize

Na de vergelijking wordt aan mensen NAW gegevens gevraagd. Deze gegevens worden door Prizewize naar de verzekeraar doorgestuurd. Hiernaast is het ook mogelijk om via de website van Prizewize om direct de verzekering af te sluiten.

Gebruiksvriendelijkheid van Prizewize

Op de eerste pagina van de Prizewize site worden de gegevens gevraagd van de bezoeker. Op de volgende pagina kan de bezoeker de gewenste dekkingsgegevens aanpassen. Hierna wordt de vergelijking gepresenteerd. De vergelijking kan worden aangepast.

Overige informatie over Prizewize

Bij PrizeWize vergelijk je alle premies, vergoedingen en services. Begin nu met vergelijken en kies de beste zorgverzekering tegen de laagste prijs.
Contact Over Uwzorgverzekeringsite.nl Sitemap © Uwzorgverzekeringsite.nl is een initiatief van Uwvergelijkingsite.nl (KvK nr. 51253070)