Zorgverzekering: UnitedConsumers

UnitedConsumers is in 2000 opgericht. Het idee van UnitedConsumers is dat er met een collectief aan mensen kortingen kunnen worden bedongen bij leveranciers van producten zoals voor zorgverzekeringen. Inmiddels kent UnitedConsumers 400.000 deelnemers. UnitedConsumers werkt voor de zorgverzekering samen met VGZ. UnitedConsumers heeft voor haar deelnemers 10% korting op de premie van de zorgverzekering van VGZ bedongen.

Beoordeling van UnitedConsumers

Kwaliteit:

Prijsstelling:

Volledigheid:

Telefoon:

Inzichtelijkheid:

Vergelijken:

Polisvoorwaarden:

Gebruiksgemak:

Vergeleken verzekeraars bij UnitedConsumers

VGZTelefonische ondersteuning door UnitedConsumers

Er wordt telefonische ondersteuning geboden bij het afsluiten van een zorgverzekering op de site van UnitedConsumers. Er zijn geen wachttijden bekend.

Opbouw vergelijking van UnitedConsumers

Er is geen vergelijking, omdat er een maatschappij (VGZ) wordt aangeboden op de site van UnitedConsumers.

Huidige aanbieder vergelijken bij UnitedConsumers

Het is niet mogelijk op de site van UnitedConsumers om verzekeringen met elkaar te vergelijken. Het is ook niet mogelijk om het aanbod voor 2011 van de huidige zorgverzekeraar te vergelijken met het aanbod van UnitedConsumers.

Polisvoorwaarden beschikbaar op UnitedConsumers

De polisvoorwaarden zijn als PDF beschikbaar op de site van UnitedConsumers en kunnen gedownload of geprint worden.

Dienstverlening door UnitedConsumers

United Consumers stuurt de aanvragen direct door naar VGZ. United Consumers handelt alleen vragen mbt de korting af en is geen tussenpersoon.

Gebruiksvriendelijkheid van UnitedConsumers

De eerste pagina van United Consumers bestaat uit een introductiepagina. Er moet een minimum aan gegevens worden ingevoerd en voor de aanvullende dekkingen is direct duidelijk wat dit kost. Voordat de premieberekening wordt getoond dient het e-mail adres ingevoerd te worden.

Overige informatie over UnitedConsumers

De korting kan direct worden uitgekeerd of er kan een kado mee worden gekocht.
Contact Over Uwzorgverzekeringsite.nl Sitemap © Uwzorgverzekeringsite.nl is een initiatief van Uwvergelijkingsite.nl (KvK nr. 51253070)