Zorgverzekering: Zorgkiezer

ZorgKiezer.nl is de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor zorg en zorgverzekeringen. Het doel van de site is consumenten en professionals te helpen met kiezen van een zorgverzekering of een ziekenhuis door het creëren van transparantie via internet. ZorgKiezer.nl vergelijkt alle zorgverzekeraars en publiceert de volledige gegevens (namen verzekeraars, polissen, premies, dekking en kortingen) van alle zorgverzekeraars, ongeacht of er wel of geen samenwerking met de betreffende zorgverzekeraar is. Hierin onderscheidt ZorgKiezer.nl zich van de andere vergelijkingssites. ZorgKiezer.nl haalt haar inkomsten uit reclame, het doorsturen van offerteaanvragen naar zorgverzekeraars en (online) afsluiten van zorgverzekeringen.

Beoordeling van Zorgkiezer

Kwaliteit:

Prijsstelling:

Volledigheid:

Telefoon:

Inzichtelijkheid:

Vergelijken:

Polisvoorwaarden:

Gebruiksgemak:

Vergeleken verzekeraars bij Zorgkiezer

Aevitae
Agis
AnderZorg
Avéro Achmea
Azivo
AZVZ
Bewuzt
CZ
CZdirect
De Amersfoortse
De Friesland
Delta Lloyd
Ditzo
DSW
Energiek
FBTO
HEMA
Interpolis
IZA
IZZ
Kiemer
Menzis
OHRA
ONVZ
OZF
PNO Zorg
Pro Life
Salland
Stad Holland
TakeCareNow!
Turien & Co
Univé
Univé ZEKUR
VGZ
VvAA
YouCare
Zilveren Kruis
Zorg en Zekerheid
Telefonische ondersteuning door Zorgkiezer

Er wordt telefonische ondersteuning geboden bij het vergelijken en eventueel afsluiten van een zorgverzekering op de site van Zorgkiezer. Er zijn geen wachttijden bekend.

Opbouw vergelijking van Zorgkiezer

Uitgangspunt van de vergelijking zijn de gegevens en dekkingswensen die de bezoeker heeft ingevoerd. De vergelijking van Zorgkiezer is in eerste instantie gesorteerd op prijs. Bij gelijke premies is het niet duidelijk waarom de ene partij boven de andere staat. De bezoeker kan de sortering van de vergelijking aanpassen naar dekking, prijs/kwaliteit, klantoordeel en verzekeraar. Wanneer er geen verschillen zijn tussen de dekkingen dan vergelijkt Zorgkiezer op klantoordeel.

Huidige aanbieder vergelijken bij Zorgkiezer

Bij Zorgkiezer is het mogelijk om de nieuwe zorgverzekering te vergelijken met andere producten uit de vergelijking. Er wordt niet direct aangegeven of de dekking gelijkwaardig is.

Polisvoorwaarden beschikbaar op Zorgkiezer

De polisvoorwaarden zijn als PDF niet beschikbaar op de site van Zorgkiezer.

Dienstverlening door Zorgkiezer

Na de vergelijking wordt aan mensen NAW gegevens gevraagd. Deze gegevens worden door Zorgkiezer naar de verzekeraar doorgestuurd. Hiernaast is het ook mogelijk om via de website van Zorgkiezer om direct de verzekering af te sluiten.

Gebruiksvriendelijkheid van Zorgkiezer

Op de eerste pagina van de Zorgkiezer site worden de gegevens gevraagd van de bezoeker. Op de volgende pagina kan de bezoeker de gewenste dekkingsgegevens aanpassen. Hierna wordt de vergelijking gepresenteerd. De vergelijking kan op dezelfde pagina worden aangepast, zodat direct een nieuwe vergelijking op basis van de nieuwe voorkeuren wordt gepresenteerd. De site van Zorgkiezer is buitengewoon gebruiksvriendelijk en voldoet aan datgene wat op internet gewoonlijk is.

Overige informatie over Zorgkiezer

De site van Zorgkiezer is de meest gebruiksvriendelijke site voor het vergelijken van zorgverzekeringen. Zorgkiezer komt in het onderzoek van Snakewool als beste site voor zorgverzekeringen in 2011 naar voren.
Contact Over Uwzorgverzekeringsite.nl Sitemap © Uwzorgverzekeringsite.nl is een initiatief van Uwvergelijkingsite.nl (KvK nr. 51253070)