Zorgverzekering: Zorgplanet

Zorgplanet is gespecialiseerd in het vergelijken van zorgverzekeringen en biedt consumenten optimale ondersteuning bij het kiezen van de beste zorgverzekering. Zorgplanet wil zorgverzekeringen transparant en helder maken voor de consument en is volledig onafhankelijk en niet gelieerd aan een verzekeringsmaatschappij. Zorgplanet streeft ernaar om alle zorgverzekeringsproducten in haar systemen op te nemen en te vergelijken. De consument kan direct een verzekering afsluiten. Voor het vergelijken van de voorwaarden werkt Zorgplanet samen met de Universiteit Groningen.

Beoordeling van Zorgplanet

Kwaliteit:

Prijsstelling:

Volledigheid:

Telefoon:

Inzichtelijkheid:

Vergelijken:

Polisvoorwaarden:

Gebruiksgemak:

Vergeleken verzekeraars bij Zorgplanet

Agis
Anderzorg
Avero Achmea
Azivo
Bewuzt
CZ
CZdirect
De Amersfoortse
De Friesland
De Goudse
Delta Lloyd
Ditzo
DSW
Energiek
FBTO
Hema
Interpolis
IZZ
Kiemer
Menzis
OHRA
ONVZ
OZF Achmea
PNO Zorg
Pro Life
Salland
Stad Holland
TakeCareNow!
Turien & Co
Univé
Univé ZEKUR
VGZ
Zilveren Kruis
Zorg en Zekerheid
Telefonische ondersteuning door Zorgplanet

Er wordt geen telefonische ondersteuning geboden bij het vergelijken en eventueel afsluiten van een zorgverzekering op de site van Zorgplanet.Niet van toepassing.

Opbouw vergelijking van Zorgplanet

Uitgangspunt van de vergelijking zijn de gegevens en dekkingswensen die de bezoeker heeft ingevoerd. De vergelijking van Zorgplanet is in eerste instantie gesorteerd op prijs. Bij gelijke premies is het niet duidelijk waarom de ene partij boven de andere staat. De bezoeker kan de sortering van de vergelijking aanpassen naar verzekeraar

Huidige aanbieder vergelijken bij Zorgplanet

Bij Zorgplanet is het mogelijk om verzekeringen uit de vergelijking met elkaar te vergelijken.

Polisvoorwaarden beschikbaar op Zorgplanet

De polisvoorwaarden zijn als PDF beschikbaar op de site van Zorgplanet.

Dienstverlening door Zorgplanet

Na de vergelijking wordt aan mensen NAW gegevens gevraagd. Deze gegevens worden naar de verzekeraar doorgestuurd. Hiernaast is het ook mogelijk om via de website van Zorgplanet om direct de verzekering af te sluiten.

Gebruiksvriendelijkheid van Zorgplanet

Via de ingang zorgverzekering vergelijken wordt er direct een vergelijking getoond van de basisverzekeringen. Boven de vergelijking kan voor de aanvullende verzekering een specifieke dekking worden gekozen. Hierdoor is het mogelijk om een gepersonaliseerde vergelijking te maken op de gewenste dekking.Vanuit de vergelijking wordt de bezoeker direct doorgeleid naar de website van de zorgverzekeraar of worden de aanvraaggegevens naar de zorgverzekraar gestuurd, die de verdere afhandeling voor de zorgverzekering begeleidt.

Overige informatie over Zorgplanet

Zorgplanet heeft samen met de Rijksuniversiteit Groningen een waarderingsmethodiek ontwikkeld voor de vergelijking van dekkingen van zorgverzekeringen.
Contact Over Uwzorgverzekeringsite.nl Sitemap © Uwzorgverzekeringsite.nl is een initiatief van Uwvergelijkingsite.nl (KvK nr. 51253070)