Interpolis, geen aanvullende zorgverzekering

Datum: 08-10-2012    Schrijver: Uwzorgverzekeringsite.nl    Nog geen reacties

Interpolis adviseert consumenten om te gaan sparen en geen dure en vaak overbodige tandartspolis of aanvullende zorgverzekering af te sluiten.

Interpolis stelt dat coonsumenten kritisch moeten kijken naar hun aanvullende zorgverzekeringen. Uit onderzoek van de Nederlandse Zorgautoriteit blijkt namelijk dat rond de 90 procent een aanvullende zorgverzekering heeft. Vaak weten consumenten wat de polisvoorwaarden precies zijn en of de premie in verhouding staat met wat wordt vergoed.

Dure dekking fysiotherapie
Vrijwel altijd zit er in de aanvullende verzekering een dekking voor fysiotherapie. Consumenten betalen hier al jaren honderden euro's premie extra voor, zonder er ooit gebruik van te maken. Het is dan ook een aanrader om een goedkopere dekking te kiezen of te stoppen met die aanvullende verzekering en dat bespaarde geld op een spaarrekening te zetten.Interpolis en Rabobank gaan consumenten de mogelijkheid bieden om te sparen voor zorgkosten. Interpolis stelt dat zij daar geen geld aan verdienen en het doel is om consumenten bewust te maken van de stijgende zorgkosten.

Reacties op dit artikel

Plaats uw reactie
Uw naam
Uw reactie
Contact Over Uwzorgverzekeringsite.nl Sitemap © Uwzorgverzekeringsite.nl is een initiatief van Uwvergelijkingsite.nl (KvK nr. 51253070)