YouCare.nu biedt nieuwe zorgverzekering

Datum: 10-11-2011    Schrijver: Uwzorgverzekeringsite.nl    Aantal reacties: 6

YouCare.nu is de nieuwste zorgverzekering aanbieder in Nederland. YouCare.nu is opgericht door intermediairbedrijf Aevitae. YouCare.nu claimt "de grootste zorgverzekeraar op Facebook" te zijn met inmiddels ruim 9.000 'likes'. YouCare.nu doneert voor elke ‘like’ 10 eurocent aan de Stichting KinderenKankervrij (KiKa).

YouCare.nu en facebook
YouCare.nu zegt de kracht van sociale media te begrijpen en zet het dan ook niet in als "keiharde salestool". "Niemand zit te wachten op reclame op Facebook en zeker niet van verzekeraars. Maar een sympathieke actie levert veel aandacht op. Dus geen dure mediacampagnes, maar effectieve marketing. Zo ontstaat draagvlak, interactie en betrokkenheid."

YouCare.nu goedkoopste zorgverzekering
De zorgpremie van 2012 van YouCare.nu bedraagt 99,95 euro per maand voor de basisverzekering met een eigen risico van 220 euro. Wanneer er wordt gekozen voor een eigen risico van 720 euro, dan is de premie 69,50 euro per maand. Hiermee biedt YouCare.nu de goedkooptse zorgverzekering aan. Bij Anderzorg die claimt de goedkoopste zorgverzekering aan te bieden, kost de zorgverzekering met 720 euro eigen risico, 71, 25 per maand.

Vergelijk vergelijkingssites
Wilt u weten waar u de goedkoopste zorgverzekering kunt afsluiten? Maak een vergelijking van alle vergelijkingssites.

Reacties op dit artikel

Plaats uw reactie
Uw naam
Uw reactie
Contact Over Uwzorgverzekeringsite.nl Sitemap © Uwzorgverzekeringsite.nl is een initiatief van Uwvergelijkingsite.nl (KvK nr. 51253070)