Zorgverzekering overstappen

Zorgverzekering overstappen 1 : het aanbod

Uiterlijk 19 november krijgt u van uw huidige zorgverzekeraar het aanbod voor de nieuwe zorgverzekering in 2012. In dit aanbod vindt u de nieuwe premie en de voorwaarden van de zorgverzekering.

Zorgverzekering overstappen 2 : kritisch kijken naar de dekking

Door kritisch te kijken naar uw dekking kunt u veel geld besparen op uw zorgverzekering. Heeft u bijvoorbeeld wel een dekking voor fysiotherapie, brillen/contactlenzen of kraamzorg nodig. Door kritisch te kijken naar uw dekking kunt u al snel honderden euro’s per persoon besparen.

Zorgverzekering overstappen 3 : bepaal uw eigen risico

Wanneer u gezond bent en verwacht dat u in 2012 geen of weinig zorg nodig heeft, kan het interessant zijn om de eigen risico aan te passen. Door dit eigen risico aan te passen kunt u honderden euro’s besparen.

Zorgverzekering overstappen 4 : vergelijk uw huidige verzekering

Door de komst van internet en vergelijkingssites voor zorgverzekeringen is het een stuk makkelijker geworden om zorgverzekeringen te vergelijken. Toch blijft het een tijdrovend en ingewikkeld karwei, die niet voor iedereen even plezierig is. Hier haken dan ook de meeste mensen af in hun voornemen om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

Op onze site kunt u de premies voor zorgverzekeringen van Independer, Verzekeringsite, De Consumentenbond en andere vergelijkingssites met elkaar vergelijken. Hierdoor ziet u direct waar u het scherpste aanbod op internet kan vinden.

Zorgverzekering overstappen 5 : maak gebruik van de gratis overstapservice

U moet uiterlijk op 31 december 2011 aan uw huidige zorgverzekeraar laten weten dat u de zorgverzekering wil opheffen. Maak hierbij gebruik van de gratis overstapservice (alle zorgverzekeraars hebben deze overstapservice) van uw nieuwe zorgverzekeraar. Zij nemen contact op met uw huidige zorgverzekeraar om te laten weten dat u de zorgverzekering wil beëindigen.

Contact Over Uwzorgverzekeringsite.nl Sitemap © Uwzorgverzekeringsite.nl is een initiatief van Uwvergelijkingsite.nl (KvK nr. 51253070)